tirsdag 6. juli 2010

Award!

For en tid tilbake fikk jeg en award fra Jeanette. Takker og bukker.
Morsomt med awarder - selv om det følger visse "plikter" med.
Denne gangen skal jeg fortelle 7 ting om meg selv:

  1. Jeg elsker stille morgenstunder med kaffe og en god bok! Ikke ofte jeg kan nyte det, men du verden som jeg lever på de stundene jeg får!
  2. Jeg er elendig til å huske navn på artister, skuespillere, hit'er, forfattere, - for ikke å snakke om filmer jeg har sett (eller burde sett). Ammetåka har vel egentlig letnet for lengst - men teflonhjernen er der like fullt på enkelte områder...
  3. Jeg er stolt av barna mine - og liker å være sammen med dem :-) Tenker at det kanskje ikke er en selvfølge, - og liker å gi arv og miljø mye av skylda for at de er som de er.
  4. Har definitivt et sosialistisk hjerte. Arbeiderbevegelsen ligger i ryggmargen - og grunnleggende prinsipper som solidaritet, likhet og omsorg for alle ligger godt forankret i meg.
  5. Liker å kunne feste blikket på en horisont. Kunne ha litt utsyn - og noe langt der borte å feste seg ved. Enten det er kornåkrene rundt barndomshjemmet eller blånene jeg ser fra hyttetrammen. Det gir ro i sjela. Og det skal Gud vite at jeg trenger av og til :-)
  6. Jeg er et skippertaksmenneske De Luxe! Huset blir ryddig og rent i en fei dersom det ventes gjester, fjellet med rent tøy blir borte likeså. Men er det sol og fint ute - ja da gir jeg blaffen i det inne. Da nyter jeg med alle sanser - og tenker at det kommer alltids en gråværsdag igjen, hvor jeg kan ta et skippertak inne. Det haster ikke!
  7. Jeg er glad i å teste ut nye oppskrifter - og å gjøre hverdagsmiddager litt mindre kjedelige. Nyttårsforsettet mitt i år var å bruke mindre poser og lage mer mat fra bunnen av. Har faktisk kommet en del bra ut av det :-)
Sender denne Awarden videre til blogger som jeg koser meg med:

1 kommentar:

  1. Hei Hege! Tusen takk for awarden du sendte videre til meg - men jeg er ikke så dreven i bloggosfæren og skjønner ikke helt hvordan jeg "får" den???

    SvarSlett