Fikk et deilig tips av en kollega i dag: potetstuing til spekemat. I stedet for potetsalat. Tipset gikk ut på å lage tykk hvit saus, for deretter å ha kokte potet-terninger og masse gressløk oppi. Jeg fylte på med gulrot også. Og det var supergodt! Når det er sesong for sukkererter, kan tilsvarende stuing lages med sukkererter og gulrot. Høres friskt og godt ut, spør du meg. Gleder meg til å prøve...
Ny nettside på plass
-
Vi vil ikke lenger oppdatere denne bloggen. Men hvis du er interessert i
hva som har skjedd på biblioteket siden 2008, så finner du mye interessant
her. ...
for 3 år siden
Dette skal jeg prøve - Høres digg ut!!
SvarSlettDet kjempegodt, Hege! Bruk bittelitt muskat oppi også - men den må ikke bli for dominerende, så bruk lite. God middag. Og: Med kald rabarbrasuppe attåt!.... Mmmmm. Hilsen Tove nabo
SvarSlett