søndag 31. januar 2010

Sommertanker i januar


Vi skriver siste dag i januar - og selv om gradestokken ligger på rundt minus 20 grader, er det ikke tvil om at vi går mot lysere tider - vår og sommer! På tide å planlegge sommerens ferie...og alle muligheter ligger åpne. Egentlig en av de beste tidene å planlegge ferien på - midt på kaldeste vinteren - det er lenge til sommeren - så både lommebok, krefter og utferdstrang lyser sterkt i det fjerne!
Alt er mulig! I år blir det den ultimate ferien!

Glemt er de regnvåte campingturene og de glovarme bilturene. Glemt er kaoset ved bassengkanten i syden og den gråtende toåringen som ikke slo seg til ro på flyturen. Før en halv time før landing... Glemt er også fars frustrasjon over feriebilen som blir alt for fullpakket, - og mors sukk og stønn over alt som må ordnes og huskes, - før hele gjengen på sju sitter slitne i bilen - klare for ferie...

Årets planlegging er bare så vidt i gang, men allerede vet vi at 15-åringen skal på språkskole i Oxford og 13-åringen skal på biltur i Europa med mormor og morfar. Hva resten av gjengen skal, må jeg komme tilbake til - det vites ikke, i skrivende stund.

Én ting er i alle fall sikkert: Det ligger en robåt og venter på oss i vårt ferieparadis på Møvik utenfor Kristiansand - også i år. En hel uke til ende vil bli fylt med planløse dager, gode ferievenner, svaberg, bading, bryggeliv og krabbelag. Det VET vi er den ultimate ferie! For liten og stor :-)

1 kommentar:

  1. Deilig å fylle tankene med sol og sommer når vi har det så kaldt som nå!! Hyggelig lesing :)

    SvarSlett