fredag 5. mars 2010

Tivoli-vræling og fredagskos

Har endelig fått i meg varmen etter noen timer på tivoli! I Elverum! I mars! Skjønn det den som kan....

Å si at mannen i huset var lei seg for at han dro til Sierra Leone akkurat dagen før tivoliplikten kalte, er så langt fra sannheten det er mulig å komme. Jeg derimot, gikk dit med den latterlige naive troen på at lillemann på halvannet år skulle sitte storøyd i vogna og bare se og se og se.... Så feil man kan ta! Vred seg ut av vogna med en gang, løp bort til karusellen med motorsyklene og sto og hylte helt til han fikk kjøre den. Resten av ettermiddagen forløp slik:

Motorsykkelkarusell - vræling - tekoppkarusell - vræling - bilbanekarusell - vræling - pølse - fornøyd smatting - lyseblått sukkerspinn - lykkelig slitent barnesmil!

Ja, ja - nå er det fredag og gullrekka og hva skal man da kose seg med? På en liten tur i Blogglandia fant jeg plutselig denne lille, enkle koseretten på Susan's side: Man tar Philadelphia-ost og smører på et fat. Så tar man enten stangselleri eller rødløk og finhakker over osten. Så heller man over sursøt saus og på toppen drysser man over fersk basilikum eller koriander eller begge deler. Så har man salte kjeks til og bare dypper oppi.


Høres ut som en skikkelig gullrekke-kose seg på fredag-godbit! Synes du ikke?

GOD FREDAGSKVELD!

2 kommentarer:

  1. Jeg slipper å stå ute å fryse ....må jo jobbe disse dagene ;)) på godt å vondt det da . Takk for hyggelig kommentar , ser at jeg ligger som favorittblogger i margen hos deg , men følger hos meg .. ser deg ikke der da ;)))

    SvarSlett
  2. mmmm, det hørtes godt ut! :) Jeg måtte kjøre en litt voldsom karusell med min lille i dag...gikk bra, men du så fort det går rundt;) Heidi

    SvarSlett