lørdag 6. februar 2010

Barbafamilien

Barbapappa og barbamamma lever i barbaverdenen. En enkel verden med masse barn der alle har sin egenart. For å introdusere dem ytterligere siterer jeg fra bøkene:

"Barbapappa er veldig snill. Han kan forvandle seg til hva som helst. Han liker å leke med barna. Barbapappa elsker Barbamamma.. Barbapappa er en god papppa". Og videre fra neste bok: "Barbamamma elsker Barbapappa. Sammen får de mange barn. Barbamamma elsker alle barna sine!"

Og så kommer barna på rekke og rad: Barbafin - som gjerne vil være vakker og som liker katter med myk pels og seg selv aller best, Barbalala - som elsker musikk og kan spille på alle slags instrumenter, Barbasterk - som elsker idrett og å vinne og som er altfor glad i mat, Barbagod - som er kunstner og så glad i å male at han ofte må bade etterpå, Barbazoo - som liker alle slags dyr og kan snakke med fiskene, Barbaflink - som er vitenskapsmann og av og til gjør farlige eksperimenter og til slutt Barbabok - som leser hele tiden og derfor vet svaret på det meste.

Litt av en familie - likner litt på en annen familie jeg kjenner :-) Som også bruker fargekoder...

Og det beste av alt; man får kjøpt masse Barba-utstyr! Blant annet fra www.sprell.no Artig!

1 kommentar: