onsdag 3. februar 2010

Lure idéer

Dagens lure idé er oppsamlingsposer!

Med fem barn i familien og en IT-verden som gjør sjumilssteg hvert minutt, sier det seg selv at huset raskt blir fylt av pc-er, ladere, minnepenner, iPoder, headset, bærbare små høytalere, batterier, mobiltelefoner, mp3-spillere, Nintendoer og andre små og store duppeditter.

Hvems er hva - og hva er hvems? Og hvor ligger hva? Og hvems ligger hvor?

Med de nye oppsamlingsposene ble svaret veldig enkelt: se i posen din!

Enkle hvite poser av bomullslerret, med aplikerte bokstaver på gir et enkelt system. Både for eieren selv - og ikke minst for den som rydder! Diskré er det også...går nesten i ett med veggen.

Og det beste av alt: Når vi skal på hytta eller på lang biltur - så er det bare å hekte posen av knaggen og ta den med. Lurt, ikke sant?

8 kommentarer:

 1. Lurt tiltak, og , he, he, helt unødvendig for meg. Mine barn har flyttet hjemmefra, i alle fall helt til de kommer hjem i feriene og inntar huset med de fatboendes rettigheter og gjestenes privilegier.....
  Legger meg til som følger, og skal besøke galleriet om igjen. Var inn for å kikke, og fant ikke originaler til salgs. Men, jeg prøver igjen når jeg har litt bedre tid.

  SvarSlett
 2. Supersmart Hege!! Den tror jeg nok jeg vil kopiere. Elisabeth KJ

  SvarSlett
 3. Denne var også veldig smart. Eg elsker tips til korleis få huset litt ryddigare på enkle måter ;) Eg har pleid å samle alle barnetinga som ikkje er på rett plass, i samme boksen- så må ungane plukke ut tinga sine derifra. Men denne ideen var mykje bedre- den tok liten plass, samtidig som ungane får sine eigne ting med ein gong :)

  SvarSlett
 4. Det var jo kjempesmart! Lurt tips fra en fembarnsmor til en annen. :)

  SvarSlett
 5. Kjempesmart ide, også for meg som har to barn, pluss ein mann og meg sjølv med masse dingsar og rot!

  Fin blogg, her skal eg følge med vidare!

  SvarSlett
 6. Det var jammen meg en GOD ide:-)

  SvarSlett
 7. Kjempesmart idé. Lagres tvert på harddisken - hvis jeg finner den da, hihi ;)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett