onsdag 24. februar 2010

Deilig hytteliv!

Vinterferie på hytta er fantastisk deilig! En hel uke hvor hele familien senker skuldrene, ikke skal rekke bassøving rett etter turninga, ikke skal ha franskprøve, ikke gjør avtaler med venninner, ikke må stresse opp om morgenen, og ikke sitter foran hver sin pc i sin egen virituelle verden. Denne gangen betyr det også en ukes kvalitetstid med mormor og morfar.

Den langsomme tiden vi opplever her oppe har mange kvaliteter. En av dem er lesing - masse tid til lesing. En annen er spill - masse tid til spill. For ikke å snakke om søskentid! En uke på hytta åpner for et samspill og et samhold mellom barna, enten det er i alpinbakken, i sofakroken eller rundt spillbordet, som minner oss om hvor utrolig hyggelig det er å være stor familie!


I tillegg gjør det kalde været at vi kan bruke tid på å fullføre de små detaljene etter at vi bygget på hytta i sommer. Blir så fint her, altså! Koser oss veldig med det :-)

2 kommentarer:

  1. hei :-)Slumpet innom bloggen din :-) Vil bare si at jeg synest det er en flott blogg. Mvh Elin (fersk blogger :-) - og 4-barnsmor :-) )

    SvarSlett
  2. Hei hei. Kan du ikke vise oss flere bilder fra hytta? Den ser så koselig ut:-) Fortsatt god ferie:-)

    SvarSlett